Het complex

 

 

 

 

Tussen het groen in het mooie dorp Wedde, liggen onze 2 banen achter de Oostersingel. De ingang van het sportcomplex van Wedde (voetbal, schutters en tennis) vind je tussen de huisnummers 50 en 52.

Het adres is Oostersingel 50d, Wedde

Baanhuur

Wil je een keer tennissen, maar ben je geen lid ? Geen probleem, je kunt een baan huren bij TV Wedde. De baanhuur is € 15,= per uur. De banen kunnen gehuurd worden op de momenten dat er geen activiteiten zijn van de verenging zoals de Toss, competitie of toernooien. Geef hieronder je gegevens op dan zullen wij contact met je opnemen.

 

Actief worden

Zoals elke club, kan ook onze club alleen draaien op vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou er geen tennisclub in Wedde zijn. Heb je hart voor de club en lijkt het je leuk om de club draaiende te houden, meld je dan aan via onderstaand formulier. Heb je weinig tijd ? Geen probleem ! Een kleine club als de onze is al geholpen als je je een uurtje per week in wilt zetten ! Meer informatie kun je krijgen bij de huidige bestuurs- of commissieleden. 


Het bestuur

Het bestuur 2023 bestaat uit :

 

Jeroen van der Ziel (voorzitter)

Catharina Hidding (algemeen lid)

Jannie Tuin (secretaris)

Charlotte Meijer (penningmeester)

Ed Rogaar (vice-penningmeester)

 

De activiteitencommissie

De activiteitencommissie  bestaat uit :

 

Katrien Hidding

Catharina Hidding 

Jeanet van Leeuwen

 

De activiteitencommissie organiseert de verschillende interne toernooien en de seniorentoss op woensdag- en vrijdagavond en is op zoek naar een nieuw lid. Wie ons wil helpen kan zich opgeven via het bovenstaande formulier of even één van de commissieleden aanschieten.

De baancommissie

De baancommissie bestaat uit :

 

Jan van Dort

Richard Meijer

Harm Stubbe

De kantinecommissie

De kantinecommissie bestaat uit:

 

Catharina Hidding

Anna Boels

Ewelien Wage