Opgave voor competitie 2019

Als je ook competitie wil spelen, geef je dan snel op door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen aan info@tvwedde.nl. Je kunt je hieronder opgeven voor de voor- of najaarscompetitie.  Op basis van je speelsterkte of je eigen wensen wordt je ingedeeld in een team, maar je kan ook een team samenstellen en je als team opgeven. 

8 & 9 tennis

Ben jij net begonnen met tennis of speel je regelmatig met en tegen je vrienden? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere clubs te spelen maar denk je dat competitie geen optie voor je is? Dan is 8 & 9 Tennis echt iets voor jou! Bij 8 & 9 Tennis speel je alleen dubbelpartijen. Dit kan een damesdubbel, herendubbel of gemengddubbel zijn. Alles is mogelijk en dat maakt 8 & 9 Tennis Dubbel Zo Leuk!

Zaterdag Heren (voorjaarscompetitie)

Ons zaterdag Herenteam is dit jaar kampioen geworden en voor het eerst in jaren gepromoveerd. Woensdag 6 juni ontvingen van links naar rechts; Stado, Ed, Detmer, Reinier, Gerhard en Riekus (niet op de foto) een presentje namens de club om dit te vieren. In training dus en op naar de 3e klasse !

Zaterdag Mix (najaarscompetitie)

 

In de KNLTB najaarscompetitie is het team met van links naar rechts; Reinier, Tessa, Ed, Gerhard, Stado, Inge, Catharina en Cynthia (niet op de foto) kampioen geworden in de 3e klasse

De uitslagen:

22-09: De Kalkwijck 1 (Hoogezand) - Wedde 1 uitslag : 1-3
29-09: Wedde 1 - Amelte 1 (Assen) uitslag : 3-1
06-10: Bedum 1 - Wedde 1 uitslag : 1-3
13-10: LEO 1(Loppersum) - Wedde 1 uitslag : 0-4
20-10: Wedde 1 - De March 2 (Paterswolde) uitslag : 2-2
27-10: Wedde 1 - Odivia-Eenrum 1 uitslag : 4 -0

 

Voor de eindstand kijk op https://mijnknltb.toernooi.nl/league/C5DEDAA6-4708-459D-B7B4-99C7E803D511/draw/2163

OGTB 55+ mixteam

Het OGTB mixteam bestond dit jaar uit:

Katrien Hidding, Wubbo Wage, Jan van Dort (aanvoerder), Hermina Rotman en Ewelien Wage

De wedstrijddagen en tijden worden onderling met de tegenstander bepaald, er wordt in totaal 6 keer gespeeld in de regio Oost Groningen. De wedstrijden zijn overdag.

De Oost Groninger Tennis Bond (OGTB) is een overkoepelend orgaan dat samenwerkt met de tennisverenigingen binnen de regio Oost Groningen. Bij de OGTB zijn momenteel 19 verenigingen aangesloten.

De OGTB organiseert voor deze verenigingen diverse vormen van competities en toernooien. Dit zowel voor jong als oud;

- de OGTB-voorjaarsjeugdcompetitie voor kinderen tot 16 jaar;
- het jeugdzomertoernooi;
- het Kerst jeugdtoernooi;
- het Amerikaans Mix toernooi;
- de 35+ competitie;
- de 55+ competitie;