Het complex

 

 

 

 

Tussen het groen in het mooie dorp Wedde, liggen onze 2 banen achter de Oostersingel. De ingang van het sportcomplex van Wedde (voetbal, schutters en tennis) vind je tussen de huisnummers 50 en 52.

Het adres is Oostersingel 50d, Wedde

Actief worden

Zoals elke club, kan ook onze club alleen draaien op vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou er geen tennisclub in Wedde zijn. Heb je hart voor de club en lijkt het je leuk om de club draaiende te houden, meld je dan aan via onderstaand formulier. Heb je weinig tijd ? Geen probleem ! Een kleine club als de onze is al geholpen als je je een uurtje per week in wilt zetten ! Meer informatie kun je krijgen bij de huidige bestuurs- of commissieleden. 

Het bestuur

Het bestuur 2020 bestaat uit :

 

Arend Holwerda (algemeen lid)

Catharina Hidding (algemeen lid)

Ewelien Wage (voorzitter)

Jeroen van der Ziel (secretaris)

Ed Rogaar (penningmeester)

De bouwcommissie

Tijdens de laatste ALV is het besluit genomen om de kantine te gaan verbouwen. Aanleiding is de wens van een geïsoleerde betonvloer in de kantine en entree in plaats van de klinkers die er nu liggen. Als de vloer eruit moet, moet de bar er ook uit en kan deze samen met de keuken ook vernieuwd worden. De ALV heeft een budget van € 7.000,= gereserveerd voor de verbouwing. 

De wensen zijn: een geïsoleerde betonvloer met plavuizen of gietvloer afwerking, verkorten en veranderen bar, nieuwe keuken, vervangen gaskachel voor elektrische radiatoren en het plafond voorzien van geluidsisolatie zodat het puntdak weer zichtbaar wordt. Daarnaast zal de boel opgefrist moeten worden.

De bouwcommissie bestaat uit Stado, Catharina, Ed, Jan en Jeroen, maar meer mensen zijn van harte welkom ! 

De activiteitencommissie

De activiteitencommissie  bestaat uit :

 

Katrien Hiddink

Jeanet van Leeuwen

Jeroen van der Ziel (niet op de foto)

 

De activiteitencommissie organiseert de verschillende interne toernooien en de seniorentoss op woensdag- en vrijdagavond en is op zoek naar een nieuw lid. Wie ons wil helpen kan zich opgeven via het bovenstaande formulier of even één van de commissieleden aanschieten.

De baancommissie

De baancommissie 2019 bestaat uit (van links naar rechts):

 

Klaas Klaassens

Arend Holwerda

Harm Stubbe (niet op de foto)

De kantinecommissie

De kantinecommissie 2019 bestaat uit:

 

Catharina Hidding

Anna Boels

Katrien Hidding

Arend Holwerda